KempenStroom.

KempenStroom is een coöperatie van inwoners uit de Kempen en omgeving die zich wil inzetten voor het lokaal opwekken van duurzame energie. Hiervoor wil KempenStroom zich toeleggen op het ontwikkelen, bouwen en beheren van grootschalige installaties zoals zonnedaken, zonneparken en windmolens.

Deze installaties zullen binnen haar werkgebied worden gebouwd, op door de gemeentes aangewezen locaties. Als werkgebied zien we voorlopig de volgende gemeenten: Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel de Mierden, Valkenswaard en Veldhoven.

Hierbij vindt KempenStroom het erg belangrijk dat omwonenden van die locaties vanaf het begin nauw betrokken worden bij de ontwikkeling van nieuwe installaties, en daar ook financieel van kunnen profiteren.

Zonnedak de Hoeve

Het project Zonnedak de Hoeve in Veldhoven wordt momenteel gerealiseerd!

De subsidie voor dit project is toegekend, de huurovereenkomst met de dakeigenaar is ondertekend, het project is aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de bouw van het zonnedak is begonnen!

Leden van KempenStroom kunnen deelnemen aan dit project. Dit gaat door in te schrijven op KempenStroomDelen (KSD). Door middel van KSD lenen leden van KempenStroom geld aan hun coöperatie, waarmee de coöperatie projecten kan realiseren. Als je KSD hebt, wordt je mede-eigenaar van het zonnedak en deel je mee in de resultaten.

Kijk voor meer informatie op pagina ‘Zonnedak de Hoeve’

Kijk voor meer informatie over de uitgifte van KempenStroomDelen op pagina ‘Participeren’

Inschrijven voor KempenStroomDelen:

Leden die willen inschrijven voor KempenStroomDelen moeten eerst een KempenStroom account aanmaken. Informatie over het aanmaken van je account krijg je in de bevestigingsmail van je lidmaatschap van KempenStroom.

Nadat je je account aangemaakt hebt, kun je inloggen en inschrijven via onderstaande knop:

DatumAgenda
Activiteit
Waar
Do 23 novALV KempenstroomLocatie: Ons Mevrouw, Doornboomstraat 32 Middelbeers

Nieuws

OnlineEnergieWorkshop KempenStroom 13 februari 20.00 uur. Speciale aandacht voor Zonnedak in Zandoerle
Presentatie Webinar voor Raadsleden, van 25 januari
Bezoek Biddinghuizen
Nieuwsbrief 8 van december 2022