Zonnedak De Hoeve

Op bedrijvencentrum de Hoeve in Zandoerle in de gemeente Veldhoven, gaat KempenStroom een zonnedak realiseren van 763 zonnepanelen.

De subsidie voor dit project is toegekend, de huurovereenkomst met de dakeigenaar is ondertekend, en het project is aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Nu de realisatie van Zonnedak de Hoeve concreet wordt, gaan we in het najaar van start met de uitgifte van de eerste KempenStroomDelen (KSD). Door middel van KSD lenen leden van KempenStroom geld aan hun coöperatie, waarmee de coöperatie projecten kan realiseren.

Het specifieke van project Zonnedak de Hoeve is dat alleen leden die woonachtig zijn in de zogenaamde postcoderoos (postcodegebieden rond het project) mogen deelnemen aan het project. Dit is een voorwaarde van de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE) waarvan KempenStroom in dit project gebruik maakt.

Het gaat hier om de volgende postcodes: 5501, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507 en 5511.

De inschrijving voor KSD gaat van start op 5 september 2023 om 00:00 uur en loopt tot 01 oktober 2023 om 24:00. Nadere uitleg over de uitgifte van KSD geven wij op pagina ‘Participeren’

Om deze inschrijving bij de inwoners van deze postcodes onder de aandacht te brengen zullen we hierover publiceren in lokale media en via andere kanalen. Daarnaast organiseren we:

  • Informatiebijeenkomst op 4 september, voor informatie klik Hier
  • Webinar op 19 september 2023, voor informatie klik Hier

Een aantal belangrijke documenten betreffende Zonnedak de Hoeve:

Informatiedocument Zonnedak de Hoeve AFM format plus brochure is te vinden via deze LINK

Brief naar leden en geïnteresseerden van KempenStroom binnen postcodegebied Zonnedak de Hoeve, uitgebreide informatie over dit project en uitgifte KempenStroomDelen, zie deze LINK

Participatiereglement van KempenStroom, zie deze LINK